Ga naar de inhoud

House of Nouws: Storm voor wie wakker is


Grand Theatre

Grand Theatre

Grote Markt 35, Groningen


do, 03 feb. - 19.30

16,-


In Storm voor wie wakker is komen spoken word, toneel en muziek samen in een onderdompeling in nachtelijke eenzaamheid. De tribune gaat aan de kant voor een analoge 360º theaterervaring: als toeschouwer zit en lig je midden op het speelvlak van de vier performers.

Met veel humor en grootheidswaan nemen vier charismatische spreekstalmeesters je in deze muzikale vertelling mee, de stormachtige nacht in. Ze zoomen in op een stad waar verschillende mensen wakker liggen om verschillende redenen, zonder het van elkaar te weten. Pas als de storm losbarst, zien ze elkaar.

Over House of Nouws
House of Nouws maakt feestelijk ontregelend theater dat meningen beweegt. In een ontregelde situatie moet iedereen opnieuw plaatsbepalen en bewegen de meningen. Beweeglijke meningen geven ons dagelijks kansen om de wereld te verbeteren.

House of Nouws is een collectief van zeven theatermakers onder leiding van Sanne Nouws. De andere Houseleden zijn scenografen Liesje Knobel en Sanne Lips, lichtontwerper Wilfred Loopstra, mimespeler Nina Fokker en dramaturg Thomas Lamers.