Ga naar de inhoud

Groningse film en verhalenmiddag

Groningse gedichten, liedjes en verhalen van de schrijver dr. Jan J. Boer


Biblionet Groningen

0,-


Bibliotheek Onstwedde

wo, 06 mrt. - 14.30

Bibliotheek

Boslaan 50, Onstwedde


Bibliotheek Musselkanaal

do, 07 mrt. - 14.30

Bibliotheek

Willem Diemerstraat 7, Musselkanaal


Bibliotheek Stadskanaal

di, 12 mrt. - 14.30

Bibliotheek

Continentenlaan 2, Stadskanaal


Vorig jaar juni werd in de Wildervanksterdallen (gemeente Veendam) een Grunneger Toalroute geopend. Wandelend over de zeven draaibruggetjes maak je er kennis met de Groningse gedichten, liedjes en verhalen van de schrijver dr. Jan J. Boer.

Maar voor sommige ouderen en mensen slecht ter been is het lastig om de Toalroute te bezoeken. Zo ontstond het idee voor een film en verhalenmiddag in zorg- en verpleeghuizen en bibliotheken.

In de film neemt Henk Scholte (presentator bij RTV Noord en zanger van Törf) de kijker mee tijdens zijn wandeling langs de Grunneger Toalroute. Beelden van vroeger en nu worden afgewisseld met “verhoalen uut t doktershuus” van Jan J. Boer voorgelezen door een vrijwilliger van de bibliotheek. Meer informatie vind je op de website www.janjboer.nl.

Inschrijven voor deze activiteit is niet mogelijk. Je kunt je laten registreren als belangstellende voor deze activiteit. Vul je gegevens in op de website van de organisatie zodat ze contact met je kunnen opnemen. Let op, dit is geen aanmelding voor de activiteit. Je ontvangt daarom geen bevestiging.