Ga naar de inhoud

Boekpresentatie Aly Freije


Uitgeverij In de Knipscheer

De Pletterij (& livestream)

Lange Herenvest 122, Haarlem

U kunt deze livestream gratis volgen via de homepage van de website, onze Facebook-pagina of ons Youtube-kanaal en na afloop zijn ze als podcast terug te zien op het YouTube-kanaal van de Pletterij.

WE ZIJN WEER OPEN VOOR PUBLIEK – ALLEEN TOEGANG MET EEN VIA DE WEBSITE AANGESCHAFT TICKET OF NAV EEN TELEFONISCHE RESERVERING (023 – 542 3540).

— Aanvang 17.00 uur stipt. Zaal open 16.30 uur. Einde 18.00 uur.

Op zondag 19 september 2021 presenteert Uitgeverij In de Knipscheer vanaf 17.00 uur zowel via livestream als live met publiek Een engel aan de deur, de tweede dichtbundel van Aly Freije bij Uitgeverij In de Knipscheer.

‘Een engel aan de deur’ bundelt 38 gedichten verdeeld over vijf thema’s. Aly Freije zal enkele gedichten voordragen en zal worden geïnterviewd door Peter de Rijk.

Aly Freije gaat ook in dialoog met fotograaf en beeldend kunstenaar Annemarie van Buuren over de interactie tussen hun eigen genres beeld en taal. Tussen de programmaonderdelen door worden door Louis Stiller op locatie gefilmde fragmenten getoond. Na afloop signeert de auteur voor de aanwezigen haar nieuwe bundel.