Ga naar de inhoud

Poëzieavond SKLO

Met P.J. Kruizinga en Myron Hamming


SKLO

Boekhandel Riemer

Nieuwe Ebbingestraat 1, Groningen

5,- voor studenten en 9,- voor niet-studenten


wo, 31 jan. - 20.00


De SKLO (Studentenkoepel voor Levensbeschouwelijke organisaties) sluit de poëzieweek knallend af met een poëzieavond bij Boekhandel Riemer. Aan de hand van jaarthema ” Heeft het zin” zullen de dichters P.J.Kruizinga en Myron Hamming voordragen en hun werk bespreken. Poëzie, een publieksgesprek en borrel passeren de revue. Kortom alle ingrediënten voor een mooie avond zijn aanwezig, geniet jij mee?

Ben je student? Meld je dan aan via deze pagina. Ben je geen student, maar wil je de avond wel graag bijwonen? Dan kun je je via deze link aanmelden.

Over de sprekers

P.J. Kruizinga is theoloog, dichter en docent godsdienst op het Gomarus College in Groningen. Eerder stond hij al op festivals als Winterwelvaart, Dichters in de Prinsentuin en Eurosonic/Noorderslag. Samen met kunstschilder Egbert Modderman publiceerde hij afgelopen jaar de bundel Van aangezicht tot aangezicht.

Myron Hamming is oud-topsporter die jarenlang de Olympische droom najoeg, maar nu als dichter het hoogste niveau nastreeft op het podium. Hamming vervulde de rol als stadsdichter van Groningen van 2021 tot januari 2024. Afgelopen jaar bekroonde hij zijn dichterschap met de bundel Je droomt het niet zomaar.