Ga naar de inhoud

Geef elkaar het woord

Martinikerkhof | Maakplek

za, 13 jul. - 11.00

Doorlopend


zo, 14 jul. - 11.00

Doorlopend


Tijdens Dichters in de Prinsentuin 2024 word je als bezoeker uitgenodigd om jouw mooiste woorden achter te laten op een prik- of krijtbord. Aan de hand van deze mooie woorden worden bezoekers en bezoekende schrijvers en deelnemers aan het festival uitgenodigd om aan de hand van één van deze woorden te associëren en een korte tekst, een gedichtje, te schrijven, waarna de verzonnen woorden en geschreven gedichten weer teruggehangen worden op het prik- of krijtbord en voor iedereen te zien. Verzamel de mooiste woorden en laat creëren!

Dit is een doorlopende activiteit die gedurende het hele festival te vinden zal zijn op het DIY-centrum op het Martinikerkhof.

Dit programma, en vrijwel alle andere programma’s op zaterdag en zondag overdag, is gratis toegankelijk. We vinden het heel fijn als je je waardering voor het festival uit met een donatie.


Dit programma is onderdeel van het poëziefestival Dichters in de Prinsentuin op 12, 13 en 14 juli 2024 in de Prinsentuin (e.o.) van Groningen. Bekijk hier wat er nog meer op het programma staat.

Geef elkaar het woord