Ga naar de inhoud

Dichtbij-momenten | zondag 14.00

Prinsentuin | Loofgangen

zo, 14 jul. - 14.00


Uniek voor Dichters in de Prinsentuin zijn de DichtBij-momenten, waarin dichters speciaal voor jou en een handvol anderen hun werk voorlezen. Dat gaat zo: de deelnemende dichters uit het tijdsblok in je timetable treden allemaal tegelijkertijd op. Je herkent de dichters aan hun roze paraplu en hun naambordje en vindt ze in de nissen van de loofgangen. Jij kiest wie je wilt horen, luistert rustig naar één of meer gedichten en loopt verder wanneer je dat wilt. De dichters lezen drie kwartier voor, dus zoveel tijd heb jij om de dichters van jouw keuze te horen. Dit jaar kun je deze unieke voordrachten weer in de loofgangen van de Prinsentuin beleven.

Er zijn op zaterdag en zondag drie Dichtbij-momenten, steeds met andere dichters. Zaterdag om 11.45, 14, 45 en 16.15 en op zondag om 11.45, 14.00 en 16.15.

Dit programma, en vrijwel alle andere programma’s op zaterdag en zondag overdag, is gratis toegankelijk. We vinden het heel fijn als je je waardering voor het festival uit met een donatie.


Dit programma is onderdeel van het poëziefestival Dichters in de Prinsentuin op 12, 13 en 14 juli 2024 in de Prinsentuin (e.o.) van Groningen. Bekijk hier wat er nog meer op het programma staat.

Dichtbij-momenten | zondag 14.00