Ga naar de inhoud

De Meindert & Igor & De Jonge Boschfazant & PePr & Kesanova Show


Vera Groningen

Vera

Oosterstraat 44, Groningen


zo, 26 sep. - 16.00

5,-


zo, 31 okt. - 16.00

5,-


Live: Das Audio Combo. Een multimediaprogramma met nieuwe verhalen, liedjes, filmpjes, live-hoorspelen, diashows en spreekbeurten

Mainstage | Ticket: €5,- | doors: 15:30 – 16:00 | start: 16:00 Note: seated event, max. 50 personen // geen test nodig

Met de immer prachtige muzikale omlijsting van vaste huisband Das Audio Combo gaat de De Meindert & Igor & De Jonge Boschfazant & PePr & Kesanova Show door waar het gebleven is, al verhuist de hele boudel wel van de donderdagavond naar de zondagmiddag. Een korte voorgeschiedenis:
In maart 2014 begon in Café Marleen de maandelijkse Meindert & Igor Show met Peter “PePr” Weening als vaste gast. Een half jaar later werd de show aangevuld met De Kesanova. Begin 2015 verhuisde de show met Marleen Vermooten mee naar de Kleine Zaal van de Kroeg van Klaas. Oktober 2015 was De Jonge Boschfazant de opvolger van Peter Weening die de show niet meer kon combineren met zijn werk in Vera. Tot de intrede van Corona hielden de 4 heren, behalve in augustus, elke tweede donderdag van de maand een multimediaprogramma met nieuwe verhalen, liedjes, filmpjes, live-hoorspelen, diashows en spreekbeurten.
Toen er in juli weer mocht worden opgetreden, was al snel duidelijk dat de Kleine Zaal van de Kroeg van Klaas te klein was voor anderhalve meter afstand liveshows. Er werd contact gezocht met Peter Weening. Zou de Grote Zaal van Vera misschien een optie zijn om de show voort te zetten? Dat was helemaal niet zo’n verkeerd idee, vond Peter, en omdat hij toch in Vera werkt, kon hij ook wel weer meedoen met o.a. het vertellen van mooie anekdotes uit de rijke Vera-geschiedenis. En zo geschiedde.