Ga naar de inhoud

Peach Season

Wonderland

za, 10 feb. - 22.45


In Peach Season laat choreografe Gaja Caruso je de essentie van het liefdesverhaal zien. In deze dansvoorstelling vertellen twee dansers, twee dichters en een componist het tedere verhaal van een romantische relatie.

Gaja Caruso: “Liefdesverhalen hebben me altijd geïnspireerd. Mijn hele leven kan worden ingedeeld in een soort seizoenen van relaties en de input die dat soort interactie bracht voor mijn gevoel van mijn ‘zelf’ en ‘de wereld’. Mijn en andere liefdesverhalen zijn belangrijk omdat, hoezeer het maatschappelijke klimaat ook verandert en daarmee onze verwachtingen van liefde, de essentie van de liefdesverhalen op de een of andere manier hetzelfde blijft. Met Peach Season wil ik terug naar deze essentie. Ik wil mensen het gevoel geven dat ze verliefd worden.”

Credits

Dit project wordt mogelijk gemaakt door Station Noord, Grand Theatre en Club Guy & Roni. Yvonne Zeegers en Martin Rombouts tekenden voor de tekst en putten daarbij uit persoonlijke bronnen. Regie is in handen van Gaja Caruso, dans door Gaja Caruso en Lin van Kaam, muziek door Rik van den Heuvel.

De voorstelling is in het Engels.

Fotograaf: VidAmir


Dit programma is onderdeel van het literatuurfestival Het Grote Gebeuren.

Peach Season