Ga naar de inhoud

Change makers

Spoken word door Noordstaat

Martinikerkhof | Podium

za, 13 jul. - 13.15


za, 13 jul. - 16.15


zo, 14 jul. - 14.00


zo, 14 jul. - 15.30


Noordstaat neemt een aantal getalenteerde spoken word artiesten mee naar Dichters in de Prinsentuin! Verwacht een dynamisch en onconventioneel programma van artiesten die ooit een ontwikkelingstraject hebben gevolgd bij Noordstaat.

Laat je inspireren door de performances van de artiesten en ondervindt hoe de grenzen tussen poëzie en performance vervagen tijdens dit programmaonderdeel.

Noordstaat is dé plek in het Noorden waar upcoming en startende artiesten versnellen en groeien in hun talent. Ze bieden coaching, promotie, repetitie- en studiofaciliteiten en verbinden artiesten en acts met diverse podia en festivals.

Dit programma, en vrijwel alle andere programma’s op zaterdag en zondag overdag, is gratis toegankelijk. We vinden het heel fijn als je je waardering voor het festival uit met een donatie.


Dit programma is onderdeel van het poëziefestival Dichters in de Prinsentuin op 12, 13 en 14 juli 2024 in de Prinsentuin (e.o.) van Groningen. Bekijk hier wat er nog meer op het programma staat.

Change makers