Ga naar de inhoud

NOORDWOORD Talenten op Dichters in de Prinsentuin

Dr. F.I. Brouwerpad

za, 09 jul. - 14.00


zo, 10 jul. - 12.00


Bauke Vermaas, Esmé van den Boom, Jorrit-Pieter van der Heide, Richard Nobbe, Wicher Schuurman, Willemijn van de Walle, Anna Dijk en Janneke Jager treden op zaterdag en zondag op in een speciaal DichtBij-programma. Ze lezen voor uit eigen werk.

Al deze schrijvers nemen deel aan het programma NOORDWOORD Talent. Dit is een veelzijdig programma waarin NOORDWOORD schrijvers ondersteunt en stimuleert in het verder ontwikkelen van hun schrijverschap.

De NOORDWOORD-talenten vind je niet alleen hier tijdens Dichters in de Prinsentuin. De literaire performance Building a Bridge (Engelse keukentuin, zaterdag 16:30-17:00 en 18:30-19:00) is bijvoorbeeld het resultaat van een samenwerking tussen Noordwoord Talent en festival globale° in Bremen. En, onzichtbaar voor het publiek, is tijdens het festival de afsluiting van een workshopserie door Gershwin Bonevacia met als onderwerp: het ontwikkelen van workshops.

Informatie over NOORDWOORD Talent is te vinden op de website van NOORDWOORD. Of mail naar nwtalent@noordwoord.nl.

Programmering

Zaterdag 14.00 Bauke Vermaas, Esmé van den Boom, Jorrit-Pieter van der Heide, Richard Nobbe, Wicher Schuurman, Willemijn van de Walle

Zondag 12.00  Bauke Vermaas, Esmé van den Boom, Jorrit-Pieter van der Heide, Richard Nobbe, Anna Dijk, Janneke Jager

NOORDWOORD Talenten op Dichters in de Prinsentuin