Ga naar de inhoud

Kinderboekenweek: Meet & Greet met Rutger & Thomas


Van der Velde

Van der Velde, Grote Markt

Grote Markt 54-55, Groningen


za, 09 okt. - 14.00


Ze komen naar Groningen! YouTubers Rutger Vink (Furtjuh) en Thomas van Grinsven (GewoonThomas) komen voor een meet & greet naar Van der Velde Boeken Grote Markt in Groningen. Op zaterdag 9 oktober van 14.00 – 16.00 uur signeren Rutger en Thomas hun boek De magische halsband, het eerste deel van de gloednieuwe serie De avonturen van Rutger, Thomas en Paco

Wil jij Rutger en Thomas ontmoeten? Meld je dan nu gratis aan voor de meet & greet via grotemarkt@boekhandelvandervelde.nl

Als je van ons een bevestiging ontvangt, ben je van harte welkom om het boek te laten signeren! We verwachten veel fans van Rutger en Thomas te verwelkomen, dus houd er rekening mee dat je een tijdje in de rij zult moeten wachten.

De magische halsband is het eerste deel van de gloednieuwe serie De avonturen van Rutger, Thomas en Paco van YouTubers Rutger Vink (Furtjuh), Thomas van Grinsven (Gewoon Thomas) en hun hond Paco.

In dit eerste deel, De magische halsband, krijgen Rutger, Thomas en Paco de hond een pakket opgestuurd met cadeautjes voor Paco. Maar vanaf dat moment gebeuren er hele vreemde dingen. Van wie komt dat pakket eigenlijk? En waarom gedraagt Paco zich zo raar? Als Paco dan ook nog verdwijnt, komen Rutger en Thomas in actie om het mysterie op te lossen en natuurlijk hun hond te redden.

Een vrolijk en kleurrijk verhaal vol humor en spanning. Met heel veel tekeningen en strippagina’s. Het eerste boek in een nieuwe serie over je favoriete YouTube-helden. Dit móet je gelezen hebben!

Terug