Ga naar de inhoud

Kinderboekenfestival TimBoekToe

Met Meester Jesper, Maranke Rinck, Martijn van der Linden en Sanne Rooseboom


DNK

DNK

Weiersstraat 1, Assen

7,50


za, 14 okt. - 13.00


Zaterdag 14 oktober is het weer zover: Kinderboekenfestival TimBoekToe! Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij ons thuis in De Nieuwe Kolk en hier te genieten van toffe workshops, verschillende optredens door bekende schrijvers en nog veel meer leuks. Het kinderboekenfestival staat dit jaar in het teken van het thema van de Kinderboekenweek ‘Bij mij thuis’. Ben jij erbij?!

Optredens en meer
Niemand minder dan acteur, vlogger, content creator, schrijver en bovenal natuurlijk leerkracht op de basisschool Meester Jesper is aanwezig bij het kinderboekenfestival! Tijdens TimBoekToe vertelt hij alles over zijn carrière en beantwoord hij vragen tijdens een Q&A. Maar dat is niet alles! Naast Meester Jesper komen er maar liefst acht bekende schrijvers naar De Nieuwe Kolk om optredens en workshops voor jou te verzorgen. Zo zijn schrijfster Maranke Rinck en illustrator Martijn van der Linden te gast, net als schrijfster van het Kinderboekenweekgeschenk Sanne Rooseboom. Benieuwd welke schrijvers nog meer een optreden verzorgen tijdens het festival? Hier lees je er alles over!

Kortom, alle (strip)boekenliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen tijdens deze editie van het kinderboekenfestival! Naast de optredens en workshops door de schrijvers staat er nog veel meer leuks op het programma, houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.

Belangrijke informatie
Let op: 
Er zijn twee festivallijnen: rood en blauw, let hierop bij het reserveren van de tickets. Beide festivallijnen zijn voor kinderen vanaf 8 jaar. Elke lijn bevat optredens of workshops van verschillende schrijvers. Het optreden door Meester Jesper zit bij beide festivallijnen inbegrepen. Ouders/begeleiders die meekomen naar het festival moeten ook een ticket kopen.

Rood: Sanne Rooseboom (of Herman Roozen)*, Marcel Groenewegen & Annejan Mieras
*Sanne Rooseboom is bij één van de drie rondes niet aanwezig en zal dan vervangen worden door Herman Roozen.
Blauw: Martijn van der Linden en Maranke Rinck, Yvonne Jagtenberg & Yorick Goldewijk